ראשי | רפואה משלימה | אוכל בריא

אוכל בריא



סובין

הסובין מכיל בעיקר סיבים לא מסיסים המתפרקים ב 50% על ידי חיידקי המעיים ויוצרים נפח לצואה המאפשרת את דחיפתה על ידי תנועת שרירי המעיים. ... המשך המאמר

דלעת (cucurbita moschata)

גרעיני הדלעת מכילים מינראלים וערכים תזונתיים גבוהים. אכילת גרעינים לבנים מומלצת במצבי אנמיה, אסתמה וכן הם טובים לחיזוק הזיכרון . ... המשך המאמר

בננה (musa sapientum)

הבננה מנטרלת צרבות ומפחיתה כאבי אולקוס בקיבה ובתריסריון. ... המשך המאמר

בצל הגינה? כל כך הרבה בריאות!

השימוש בבצל היה ידוע בכל התרבויות העתיקות הן במזרח הקדום, במצרים, יוון ורומא והן בסין. ... המשך המאמר

סגולות הריפוי של הסלק - כוכב בריאות אדום

סלק - אדום ובריא. הסלק הוא ירק שורש שגדל באדמה והוא עתיר ויטמינים ומינרלים וערכים תזונתיים חיוביים. ... המשך המאמר

אננס - אננס יתרונות בריאותיים

פרי טרופי טעים עם איכויות ותועלות בריאותיים. ... המשך המאמר

הקינמון הופך אותך לבריא יותר

קליפת עץ הקינמון הינה תבלין מתוק אשר משמשת למאכל ולמרפא כבר אלפי שנים. ... המשך המאמר

תירס (zia mays)

התירס היה מזון עמילני נפוץ בקרב ילידי אמריקה הדרומית והצפונית. ... המשך המאמר

נוגדי חמצון במטבח הביתי

במאמר זה, אשפוך מעט אור לגבי נזקי האוקסידציה, ואנסה לצמצם לכם חלק מההוצאות בבית הטבע על ידי תזונה פונקציונאלית ... המשך המאמר

דובדבנים נגד דלקות ומחלות – לדובדבן יש יכולת ריפוי טבעי עוצמתית

דובדבנים ידועים כאחד הפירות החושניים והאהובים ביותר. דובדבנים יכולים גם לשמש כטיפול טבעי למגוון מחלות והוא בעל תכונות בריאותיות מדהימות. ... המשך המאמר

כרפס ריחני - סלרי

צמח הכרפס מלא בכל טוב של בריאות: השורש, הגבעול, העלים והזרעים משמשים למאכל ולריפוי טבעי כבר אלפי שנים. ... המשך המאמר

קינמון Cinnamomum Zeylanicum

את הקינמון אנחנו מכירים בכמה אופנים: כתבלין, כמקלות או כשמן. כך או אחרת, מציע הקינמון שפע פעילות תרפויטית שכדאי להכיר: ואם טרם הוספתם את הקינמון לבישול, לאפייה, לכוס השוקו, לחליטה או לסיידר – הרי שזהו הוא הזמן לעשות זאת ... המשך המאמר

אגוז המלך

אגוז המלך מוכר כמזון - על בשולחן הבריא בזכות טעמו המשובח ואיכות המרכיבים התזונתיים שבו ... המשך המאמר

חיים וצמחים – אוֹרֵגָנוֹ

היוונים והרומאים השתמשו בצמח למטהר אווירה שביכולתו למנוע כשפים למינהם ומכאן, הדרך למציאת סגולותיו הקולינאריות והמרפאות הייתה כבר קצרה. ... המשך המאמר

לימון מוסיף המון

למיץ לימון היכולת לנקות את הכבד, לשטוף מהגוף את הפסולת וכ- 40% מהצריכה היומית הדרושה של ויטמין C. אז מה אתם אומרים, שווה להכניס פרוסת לימון לסלט? ... המשך המאמר

חיים וצמחים: בזיליקום - Basilicum

בזיליקה, מילה נרדפת ל-"מלך" כפי שייחסו רופאי העבר תכונות מלכוּת לצמח הבזיליקום מאז המאה השישית לספירה ... המשך המאמר

פֶּרֶג

פרג, משתייך לאותה משפחה שנויה במחלוקת – או שמטורפים על פרג, או שלא סובלים אותו בכלל ... המשך המאמר

תות שדה - Strawberry

בואו ללמוד ולגלות מה יש לתות השדה להציע לנו. ... המשך המאמר

אפרסמון להמון

מקורו של האפרסמון בדרום מזרח סין, משם התגלגל ליפן וזכה לכבוד גדול. הוא מכיל כמות ניכרת של סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון, מינרלים סידן, ברזל ועוד ... המשך המאמר

קישואים כתרופה

קישׁוּ‏א הוא מין במשפחת הדלועיים ונפוץ בעיקר בגני ירק. בנוסף להיותו ירק מאכל, הקישוא יכול לעזור גם בבעיות עיכול, אנמיה, גאוט, השמנת יתר ועוד ... המשך המאמר

מה אתם מעדיפים אבטיח או מלון? על סגולות הבריאות של האבטיח והמלון

למה כדאי לאכול אבטיח ומלון ומהן סגולות הבריאות של האבטיח. ... המשך המאמר

1 2 3 4 5 next סך הכל: 85 | מציג: 1 - 21


מחפש מטפל בתחום? אינדקס המטפלים והיועצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן