הגרגרנית היא צמח ים תיכוני, גדלה בערבות ובחרמון בתקופת החורף. עלי הכותרת שלה הם צהובים. האנרגיה של הצמח מחממתוטעמו חריף ומר. הצמח מגביר תאבון ונחשב למשלשל עדין. ...
המשך המאמר
קישׁוּא הוא מין במשפחת הדלועיים ונפוץ בעיקר בגני ירק. בנוסף להיותו ירק מאכל, הקישוא יכול לעזור גם בבעיות עיכול, אנמיה, גאוט, השמנת יתר ועוד ...
המשך המאמר
החרדה מעוררת את מערכת העצבים האוטונומית וגורמת לתופעות כמו, קצב-לב מוגבר, חיוורון, ליובש בפה ולהזעה מוגברת ועוד. ילדים ובני נוער עשויים לסבול מהפרעות שונות בדיוק כמו מבוגרים. ...
המשך המאמר
גד השדה הוא אחד מצמחי המרפא המופלאים, בעל פרופיל רפואי רחב ומגוון שימושים. הצמח שימש כצמח מרפא אצל הרופאים היווניים והרומיים החל מהמאה החמישית לפני הספירה ומוזכר גם בכתבי היפוקרטס, אבי הרפואה ...
המשך המאמר
|