הדובדבנים מכילים כמות גבוהה של פלבונואידים המקנים להם את צבעם האדום הכהה. הפלבונואידים נוגדי עוויתות, אלרגיה, אנטי דלקתיים, נוגדי ווירוסים, משכחי כאב ועוד ...
המשך המאמר
המלפפון מכיל אנזים בשם ארפסין המשתתף ביצור האינסולין בלבלב. היות שבקליפת המלפפון נמצא אנזים שעוזר לעיכול התאית ומרבית הויטמינים, עדיף לאכול אותו על קליפתו. ...
המשך המאמר
על השומר מברכים: "שהכל" ואכן הכל בו. נעשה בו שימוש רחב לחיזוק ואיזון מערכת העיכול, טיפול במערכת הנשימה, הרגעת מערכת העצבים ועוד שימושים רבים ומגוונים וחלק מהם אביא כאן ...
המשך המאמר
ברפואה העממית נהגו להשתמש בח'וביזה למאכל ולריפוי. בעיתות של מחסור, נהגו לקטוף את הח'וביזה על מנת להכין ממנה תבשילים מזינים וטעימים. על נפלאותיה של החוביזה ...
המשך המאמר
|