ספרי מיסטיקה

הספר פריסת קלפי הטארוט

מערכת אלטרנטיבלי
בספר פריסת קלפי הטארוט תמצאו עשרות מערכים כאלה, המותאמים לנושאים שונים, החל מזוגיות, עבודה, מערכות יחסים אישיות, התפתחות אישית אסטרולוגיות, בריאות ועוד.

הספר פריסת קלפי הטארוט – מחברת אילנה הראל
קלפי הטארוט הם סמלים חזותיים שהשפעתם על התודעה ועל ההכרה היא חזקה. התדר האנרגטי של הצורות, הצבעים, הפרופורציות והפרטים שמופיעים בהם אינם משאירים אותנו אדישים.
לפרטים נוספים ורכישת הספר בהנחה לחצו כאן

קלפי הטארוט מכילים סמלים עתיקים שמקורם במגוון רחב של תרבויות עתיקות, החל במצרים הקדומה וכלה באלמנטים קבליים.
בקלפי הטארוט אנו נעזרים כדי לקבל עזרה בפתרון בעיות רגשיות, כלכליות ואתיות  וכדי לדעת על מניעים נסתרים של מעשנו והסיבות העמוקות של הלבטים אן הבלבול בו אנו שרויים.
כשאנו שואלים את הקלפים שאלה ומבקשים לדעת את התשובה אנו נעזרים בתהליך מובנה שמותאם לאופי השאלה או המידע הדרוש לנו… תהליך זה נקרא "פריסת קלפים". פריסת קלפי הטארוט היא סידור מערך קלפים בצורה קבועה מראש.

בספר זה תמצאו עשרות מערכים כאלה, המותאמים לנושאים שונים, החל מזוגיות, עבודה, מערכות יחסים אישיות, התפתחות אישית אסטרולוגיות, בריאות ועוד. הפריסה היא בעלת מתכונת קבועה וספציפית המותאמת לסוג השאלה. לאותו הקלף יכולות להיות משמעויות שונות בפריסות שונות ואף באותה פריסה,  בהתאם למקומו ולקלפים השכנים לו.

לפרטים נוספים ורכישת הספר בהנחה לחצו כאן


הנהלת האתר

מאמרים אחרונים

ד"ר יעל אלמוג שטיין MD MPH – ליווי אישי וייעוץ רפואי, וריפוי באמצעות חיבור לאדמה, במושב צלפון – באזור לטרון / ירושלים

במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את ד"ר יעל אלמוג שטיין –… קרא עוד

ספטמבר 10, 2026

חגי תשרי היא תקופה מאתגרת למטופלים ולמטפלים. מה לעשות כדי לצמוח ולחזק את הקליניקה גם בתקופה זו

חגי תשרי מתקרבים, ובעוד שבוע בדיוק נשב כולנו סביב שולחן החג של ראש השנה. איתם… קרא עוד

ספטמבר 6, 2026

שמן נבט חיטה

נבט החיטה מהווה כ 2.5% מגרעין החיטה ובעל ערך תזונתי גבוה במיוחד בהשוואה ליתר מרכיבי… קרא עוד

ספטמבר 1, 2026

סירפד הכדורים (Urtica pilulifera)

גם האינדיאנים של צפון אמריקה הכירו בתכונותיו הרפואיות של סירפד הכדורים והשתמשו בו לטיפול בגאוט,… קרא עוד

אוגוסט 30, 2026

חינה/כופר (lawsonia alba)

החינה שימשה לצביעת כפות הרגלים והידיים של המומיות החנוטות משום שהמצרים הקדמונים האמינו שכך יתאפשר… קרא עוד

אוגוסט 30, 2026

דנה ברזני – טיפול ריגשי NLP לנשים בירושלים

במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את דנה ברזני - מטפלת רגשית… קרא עוד

אוגוסט 27, 2026