מערכת אלטרנטיבלי
''פרח החיים – זוהר הזהב'' נכתב על ידי חכם סיני לפני כ- 1,200 שנה, במטרה לנתב את הקורא אל הדרך הנכונה למודעות ולהארה, תוך הבנה של תבניתו מטרת האדם והיקום.
מטרה נעלית זו מסכמת, למעשה, 4,000 שנות פילוסופיה, דת והגות בסין שלפני זמנו של לו טאנג-פי. כיום כל תורה או מחשבה בתחומים הידועים כטאו, בודהיזם, קונפוציזם ודומיהם, מבוססות על ספר צנוע זה.
פרסומו הרחב של הספר במערב בא לו בזכותו של הפסיכולוג ג.יונג. יונג קרא את הספר (בתרגום לגרמנית של ריכרד וילהלם) והכריז כי " ספר זה עזר לי להבין את מסתורי התת מודע. קראתי בו עשרות פעמים ובכל פעם אני מגלה רבדים נוספים … אני חייב לריכרד (וילהלם) תודה, כי בלעדיו לא הייתי מסוגל להבין את עמקותו של המודע והתת מודע…"
הספר מוגש בתרגום מלא (שנסמך על תרגומו של ביינס לאנגלית ושל וילהלם לגרמנית) ומלווה בהערות.
95 עמודים, כריכה רכה
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מורן ירמיה - מתמחה בטיפול… קרא עוד
לפעמים מטפלים לא יודעים מה באמת לקוחות צריכים לקרוא עליהם - ומפספסים הזדמנות ליצירת קשר… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את ענבר ליטר, מטפלת רגשית בשיטת… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את ד"ר נאווה צביאלי (רפופורט) Ph.D… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את לילה קוסקוב - פסיכולוגית, מומחית… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מיטל פאר - מיסטיקנית, קוראת… קרא עוד