ביו אנרגיה – המפתח לשחרור חסימות אנרגטיות

מאת: פורטל אלטרנטיבלי, ליויה רוזנצוויג
ביו אנרגיה היא צורת טיפול המבוססת על מחקריו של פרופסור וילהלם רייך. בטכניקת ביו אנרגיה עובדים על שחרור חוויות טראומטיות מהעבר.

בטכניקת ביו אנרגיה עובדים על שחרור חוויות טראומטיות מהעבר. כשהאדם מצליח להיפטר מהחסימות שבו, יש לו יותר מרץ וכח רגשי ורוחני להתמודד עם מטלות ומשימות היום יום וליהנות מאיכות חיים טובה יותר וחיים שלווים יותר עם עצמו ועם הסביבה הקרובה לו.

ביו אנרגיה היא צורת טיפול המבוססת על מחקריו של פרופסור וילהלם רייך. הוא גילה את הקשר שבין חסימות רגשיות עקב טראומות, הנובעות ממתחים וראיית עולם שגויה לבין חסימות בזרימת האנרגיה בגוף, הגורמות להתפרצות מחלות ובעיות רגשיות רבות.
אזור החסימה, הוא אזור שמועד לפורענות עקב תפקוד לקוי. בזרימת אנרגיה למקום, ניתן לשחרר את החסימה באמצעות טיפול בביו אנרגיה.


הטיפול נעשה ללא מגע ובעצם הטיפול הוא בהילה של האדם. בטכניקה זו ניתן למדוד את עוצמות האנרגיה בכל התאים המצויים בכל אחד מהאברים בגוף. בעקרון כוללת טכניקה זו דחיסת אנרגיה באמצעות כף היד והעפעוף.

בעזרת הביו אנרגיה, ניתן לאזן את האדם במישור הפיזי, המנטלי והרגשי על ידי עבודה על מרכזי האנרגיה, ניקוי ההילה ברמות השונות,דמיון מודרך ופיתוח חשיבה חיובית.

אדם עצור, הוא אדם הסובל מחסימה אנרגטית והכוונה היא לאדם, שפעמים רבות קשה לו לאבד שליטה, להיות ספונטני ולזרום עם החיים, התנהגות זו היא תוצאה הנובעת מטראומות בעבר, מתח בהווה או מהבנה שגויה של החיים.


הטיפול בביו אנרגיה מתאים לטיפול בבעיות רבות ומגוונות החל מבעיות רגשיות, פחדים וחסמים שונים המורגשים על ידינו ומונעים מאיתנו ביצוע פעולות או משימות בחיינו וכלה בבעיות פיזיות ובריאותיות שונות המוגדרות על ידי הרפואה הקונבנציונאלית כמחלה אך בעצם טיפול במקור הבעיה בעזרת שחרור האנרגיות מוביל לפתרון מוחלט של הבעיה הבריאותית.


הנהלת האתר

מאמרים אחרונים

שוב פספסת לקוח כי היית בטיפול? יש פתרון.

בעידן הדיגיטלי של היום, כשכל מי שמחפש טיפול חייב לקבל מידע מלא ומיידי על המטפל,… קרא עוד

יוני 21, 2026

טיפול בקונדילומה – האם ניתן להסיר קונדילומה בפגישה אחת?

קבלת אבחנה של קונדילומה מעוררת שאלות. האם ניתן להסיר בפגישה אחת? לרוב כן, תלוי בגורמים… קרא עוד

יוני 15, 2026

לקוחות מתקשרים אבל לא מגיעים לטיפול? כלים מעשיים לניהול שיחה עם לקוחות פוטנציאליים

שיחת הטלפון הראשונה (או יצירת הקשר באמצעות הודעה) בין מטפל ללקוח פוטנציאלי משפיע בצורה קריטית… קרא עוד

יוני 14, 2026

יוסי זיטון – טיפול והנחיית נשימה מעגלית (ריברסינג) במשמר הירדן

במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את יוסי זיטון - מטפל מוסמך… קרא עוד

יוני 8, 2026

שיווק מפה לאוזן עדיין עובד מצויין, אבל המטופלים של היום צריכים הוכחה נוספת

מאת: צוות אלטרנטיבלי.שיווק מפה לאוזן הוא עדיין אחד ממקורות המטופלים החזקים ביותר עבור מטפלים ברפואה… קרא עוד

יוני 7, 2026

מיכאל מרום – טיפול רגשי בעזרת NLP ואקסס בארס בראש העין ואונליין

במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מיכאל מרום - מטפל רגשי… קרא עוד

יוני 4, 2026