האכילאה, הידועה בשמה הבוטני כ- Achillea millefollium – הינה צמח מרפא זמין ולא יקר וניתן להשתמש בו לטיפול ארוך טווח במערכות הגוף השונות ...
המשך המאמר
מוצא הסויה מסין והיא נזכרת לראשונה בשנת 2853 לפנה"ס בימי הקיסר שנג-ננג שהכריז על חמישה גידולים מקודשים בניהם קטניית הסויה, האורז, החיטה הדוחן והשעורה. ...
המשך המאמר
רפואה סינית בעזרת דיקור במחטים וכללי התזונה הסינית, מאזנת את הגוף, מגבירה את קצב חילוף החומרים בגוף, גורמת לתחושת שובע מהירה ובאספקט הנפשי עוזרים בצורך שלנו לפצות את עצמנו באכילה מופרזת כמענה לבעיות נפשיות. ...
המשך המאמר
צמח הכרפס מלא בכל טוב של בריאות: השורש, הגבעול, העלים והזרעים משמשים למאכל ולריפוי טבעי כבר אלפי שנים ...
המשך המאמר
|