מערכת אלטרנטיבלי
אסופת סיפורים עדינים מלאי חמלה המזכירים בדקויות תיאוריהם את עולמה של וירג'יניה וולף.
הספר צבע אור וריח הדרים מאת אילנה הראל כולל סיפורים עדינים מלאי חמלה המזכירים בדקויות תיאוריהם את עולמה של וירג'יניה וולף. אחדים מן הסיפורים הם זיכרונות ילדות והתבגרות של בת למשפחת עולים חדשים ואחרים עוסקים בדמויות שונות של אנשים "חלשים" חברתית. כמו זקנה שילדיה לא רוצים לטפל בה, מובטלת שלא מקבלת הזדמנות ועוד.
לפרטים נוספים ורכישת הספר בהנחה לחצו כאן
אבל בצד הדרמות האנושיות הקטנות גיבורי הסיפורים הם חמשת החושים. נימי נימים של דקויות ריחות וטעמים מראות וצבעים ממלאים את סיפוריה של אילנה הראל כמו בסיפור "ריח הדרים": "העץ שעמד במרכז החצר הקטנה היה מנוקד כולו בפירות בוערים בכתום… היא עמדה נפעמת שואבת לתוכה את הבושם המשכר עוצמת עיניה מרחיבה נחיריה שואפת את הרעננות הזאת שחלחלה בתוכה נספגת בקרביה מעוררת כל תא ותא בגופה שעייף מן הרעש האבק ההמולה ובעיקר מריחות התבשילים…."
זהו עולמה של ילדה רגישה הבורחת מן העולם החושי כמפלט מחיים שבהם העשייה והמפגש בנו את התשתית והמסד להמצאות שיש בה מעט מאד שאלות. אלה סיפורים של חילופי עונה של חלופיות שבהם התיאורים תופסים רגעים חד פעמים במלא הספציפיות שלהם. ועם זאת על הכול פרושה ערטילאיות כובשת.
זהו ספר המוכיח שזיכרונות הם אוצרות גדולים בעבור מי שמרשה לעצמו להיזכר ולהרגיש בעזרת חושיו.
לפרטים נוספים ורכישת הספר בהנחה לחצו כאן
אנחנו כמטפלים יודעים עד כמה רושם ראשוני משפיע על הדרך שבה מטופל תופס אותנו. עוד… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מורן ירמיה - מתמחה בטיפול… קרא עוד
לפעמים מטפלים לא יודעים מה באמת לקוחות צריכים לקרוא עליהם - ומפספסים הזדמנות ליצירת קשר… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את ענבר ליטר, מטפלת רגשית בשיטת… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את ד"ר נאווה צביאלי (רפופורט) Ph.D… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את לילה קוסקוב - פסיכולוגית, מומחית… קרא עוד