מערכת אלטרנטיבלי
ארבעה חברנו לעשיית ספר זה: עדנה ושמשון ענבל, צילה מנוסי ואני החתום מטה: ושלושה מרכיבים משותפים הנחונו: אהבת אוכל אקזוטי ומיוחד, תאוות מסעות בעולם והומור גם.
תהליך העשייה היה כך: עדנה ענבל, פסיכולוגית ואשת דיפלומט, ושמשון ענבל, ששרת שנים רבות כדיפלומט, מבוסטון וניו- יורק ועד אוסטרליה, כיום מילונאי- ליקטו את מירב המתכונים: אני הוספתי כמה ממסעותי אל פינות נידחות וצילה עיצבה ואיירה. ובאופן כאילו סקסיסטי, ניתן לומר כך: שמשון ניסח את המתכונים, עדנה ניסתה אותם צילה הגישה ואני- אכלתי.
ואשר להומור המלווה את הספר, הרי הוא כתבלין פיקנטי למלאכת הבישול. לצד הבדיחות שעניינן מזון ומשקה יש אפילו בדיחות על ספרי בישול. כמו כן, מופיעים בספר גם מתכונים אמיתיים ומשעשעים מימי הביניים- לקריאה בלבד.
ואם נאמר בספר משלי: "טוב ארוחת ירק ואהבה שם משור אבוס ושינאה בו",
הרי ששור אבוס ואהבה בו- אדרבא!
אז בתיאבון
דיד מנוסי
211 עמודים, כריכה רכה
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את לילה קוסקוב - פסיכולוגית, מומחית… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מיטל פאר - מיסטיקנית, קוראת… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את רבקה ישועה - מטפלת רגשית… קרא עוד
אנחנו לא צריכים לספר לכם על הקשר ההדוק שבין גוף לנפש - אתם מומחים בתחום… קרא עוד
חג פסח מסמל חירות והתחלה חדשה, התחדשות והזדמנות לעצור לרגע ולבחון את הדרך שלנו. עבורנו… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו שמחים להכיר לכם את מירי שרגנהיים - מטפלת בהומאופתיה… קרא עוד