מערכת אלטרנטיבלי
המדריך השלם לתזונה בהיריון מבוסס על המידע העדכני ביותר ומיועד ללוות את כל שלבי ההיריון, מהתכנון ועד לאחר הלידה. הוא כולל תשובות לכל השאלות המתעוררות בהיריון, תפריטים, מתכונים ורשימות קניות שיישארו איתך זמן רב לאחר הלידה ויבנו את הבסיס לתזונה בריאה של כל המשפחה.
* כמה צריך לעלות במשקל במהלך ההיריון, ואיך אפשר למנוע השמנת יתר?
* מאילו מאכלים רצוי להימנע בהיריון?
* מה כדאי לאכול כשיש בחילות, חשקים, אנמיה, צרבת או עצירות?
* מה שתאכלי כעת (ומה שלא) יכול להשפיע על בריאות התינוק שלך גם בעוד שנים רבות.
איך עושים את זה כמו שצריך?
המדריך השלם לתזונה בהיריון מבוסס על המידע העדכני ביותר ומיועד ללוות את כל שלבי ההיריון, מהתכנון ועד לאחר הלידה. הוא כולל תשובות לכל השאלות המתעוררות בהיריון, תפריטים, מתכונים ורשימות קניות שיישארו איתך זמן רב לאחר הלידה ויבנו את הבסיס לתזונה בריאה של כל המשפחה.
טובה קראוזה RD S.Bc היא דיאטנית קלינית, מתמחה בתזונה בהיריון ולאחר הלידה לאם ותינוק. כותבת על תזונה ודיאטה במדורי הבריאות של לאישה וידיעות אחרונות, מרצה בפני אנשי מקצוע והקהל הרחב ועוסקת בייעוץ אישי.
עמוס בר הוא רופא נשים בכיר, מומחה למיילדות וגינקולוגיה וממחברי הספר המדריך הישראלי להיריון ולידה.
דנה אהרמן היא בשלנית, בוגרת אוניברסיטת תל אביב ובית הספר לבישול תדמור.
כריכה קשה, 294 עמודים