הספר המדריך השימושי לתרופות ביתיות טבעיות
מערכת אלטרנטיבלי
ספר זה בוחן ומציג בצורה מקצועית ומקיפה את יחסי הגומלין שבין מזון, "תרופות סבתא" ובין הבריאות שלנו.
מאת הילל לרנר
התרופות הביתיות הטבעיות, אותן תרופות הידועות בעולם המערבי בשם "תרופות מן המטבח" או "תרופות סבתא", מוכרות כיום לרבים.
אנו מודעים לכך כי צמחים ומזונות שונים יש בהם – מלבד תרומה לתזונה – תרומה לבריאות גופנית ונפשית, העוזרת לשיפור המערכת החיסונית ואף להתגברות ולריפוי במגוון רחב של מחלות ופגעים.
ספר זה בוחן ומציג בצורה מקצועית ומקיפה את יחסי הגומלין שבין מזון ובין בריאותנו. החל מאבוקדו ועד תרד – הספר מביא בסדר מילוני את מרכיבי המזון – סקירה הכוללת את התרומה לתזונה מבריאה, את חשיבות יחסי בסיס וחומצה במזון, והמלצות להגברת או הקטנת צריכת מזונות מסוגים שונים בהתאם להופעת מחלות או פגמים.
ספר יסוד החייב להיות בכל בית!
המדריך השימושי לתרופות ביתיות טבעיות מאת הילל לרנר, הוצ' אסטרולוג, שנת 2013, 271 עמ'
על מחבר הספר:
הילל לרנר – בעל תואר ראשון בפילוסופיה כללית ומחשבת ישראל. הוסמך בלימודי רפואה סינית וצמחי מרפא והשתלם ברפואה יפנית ושימוש בתרופות עממיות במסגרות שונות.
בעל ניסיון של כעשרים שנה בטיפול, ייעוץ והרצאות בתחום צמחי המרפא והריפוי באמצעותם, דיקור, תזונה ונטורופתיה.
מתמחה בטיפול בבעיות פסיכוסומאטיות, כגון: אלרגיות, כאבים כרונים, חרדות, דיכאון ועוד…
לפרטים נוספים ורכישת הספר לחצו כאן
כניסה לכושר דורשת יותר ממוטיבציה רגעית. היא כוללת הבנת הגוף, קביעת מטרות ריאליות והתמדה לאורך… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו מזמינים אתכם להכיר את "קליניק סנטר" - קליניקה לטיפולים… קרא עוד
הספר חוכמת המינימליזם - שני מילימטרים של תזוזה מחשבתית מאת הדס מדר קרא עוד
תקופת חגי תשרי, שבין סוכות, חול המועד שמחת תורה, מביאה איתה השנה מורכבות יחידה במינה.… קרא עוד
במסגרת מדור המומלצים של אלטרנטיבלי אנחנו מזמינים אתכם להכיר את הדס מדר – יועצת לשינוי… קרא עוד
תוכנית עבודה פשוטה לשנה של צמיחה בקליניקה המאמר הזה מעט ארוך מהרגיל, אבל לקרוא אותו… קרא עוד