ד"ר מירה כהן שטרקמן- הספר "נטורופתיה במטבח"
מערכת אלטרנטיבלי
הספר מציע לקורא ידע מסורתי ומודרני בבריאות לפי עקרונות הנטורופתיה. בישול ואפייה מהמטבח המקומי-הים-תיכוני, פשוט, בריא ומבריא, עדין לעיכול, קל להכנה וטעים.
המתכונים שבספר הורכבו על ידי כהן שטרקמן במהלך ניסיונה הקליני כנטורופתית והרבולוגית ונמצאו יעילים לבריאות ולהבראה. הם גם טעימים וקלים להכנה, נוסו ונוהגים במטבחה, אצל מטופליה ותלמידיה. זמן ההכנה של כל מתכון ומתכון הוא קצר ונע בין 15 ל-45 דקות.
הספר מציע לקורא ידע מסורתי ומודרני בבריאות לפי עקרונות הנטורופתיה. בישול ואפייה מהמטבח המקומי-הים-תיכוני, פשוט, בריא ומבריא, עדין לעיכול, קל להכנה וטעים.
בספר יש מאמרי תוכן ו- 166 מתכונים של סלטים, תבשילים, דברי מאפה, ממרחים וממתקים. לצד כל מתכון הוסף טיפ מעשי על אודות סגולותיו. דהיינו עוד 166 טיפים.
הספר הזה נועד לעשייה, לתרגול, להנאה ולחיים בריאים, ויש בו דפי הסבר ודפי עבודה.
ניתן לרכוש את הספר בחנויות הספרים או אצל מירה כהן שטרקמן.
על המחברת:
מירה כהן שטרקמן – מטפלת קלינית, מתמחה ברפואה טבעית הוליסטית ראש תחום נטורופתיה במכון וינגייט, חוקרת ברפואה טבעית, אקדמאית, מגשרת הוליסטית ומנחת קבוצות מוסמכת. בעשור האחרון היא הובילה פרויקטים קהילתיים בבריאות, אורח חיים בריא וברפואה אינטגרטיבית.
לפרטים נוספים ורכישת הספר לחצו כאן