הספר לחם
מערכת אלטרנטיבלי
אחר שתאפו לחמים לפי מגוון המתכונים שבספר, לא תהיו זקוקים לשום תוספת כדי להעריך את טעמם.
ספר לחם וגם עוגות ועוגיות
מאת: הילית חמו-מאיר
הלחם משמש הן כמזון בסיסי והן כמאכל לאניני טעם. לאחר שתאפו לחמים לפי מגוון המתכונים, לא תהיו זקוקים לשום תוספת כדי להעריך את טעמם. פרוסת לחם מהבילה, מרוחה בחמאה, היא ארוחת מלכים בזכות הספר אינו על טהרת החומרים המלאים אך יש בו פרק מיוחד ללחמים מקמח מלא וחלק מהעוגות והעוגיות הן מחומרים מלאים.
על המוציאה לאור:
המוציאה לאור – שרה חמו – מטפלת ומכשירה יועצים בשיטת קינגסטון קליניק לתזונה מאוזנת ואורח חיים בריא לריפוי ומניעת מחלות. וותק של 30 שנה מאז שהחלימה בעזרת השיטה מסרטן קשה.
הייעוץ מותנה בקריאת הספר "שביל הזהב לריפוי טבעי" ומיועד לכל אדם שרוצה לשפר את בריאותו. בנוסף, במהלך השנים כתבה שרה חמו ספרים נוספים העוסקים ברפואה אלטרנטיבית.
לפרטים נוספים ורכישת הספר לחצו כאן